Toekomstplannen

We zijn enthousiast om je welkom te heten op ons platform, waar de passie voor natuurlijke honing en de waardering voor het vakmanschap van imkers centraal staat. Zoals we in onze introductie al aangaven, staan we nog maar aan het begin van een opwindende reis. We zijn vastberaden om je ervaring met ons platform voortdurend te verbeteren en te verrijken met nieuwe functies die je liefde voor honing zullen verdiepen.

Binnenkort introduceren we een reeks innovatieve updates, ontworpen om je interactie met je favoriete imkers te versterken en je honingervaring naar een hoger niveau te tillen:

  • Favoriete Imkers: Voeg meerdere imkers toe aan je favorietenlijst om hen gemakkelijk te volgen. Ontvang direct updates en mededelingen, zodat je altijd op de hoogte bent.
  • Voorraadwaarschuwingen: Krijg tijdig bericht wanneer de honingvoorraad van je favoriete imkers laag is of uitverkocht dreigt te raken. Mis nooit meer de kans om hun verse honing te proeven.
  • Honingassortiment: Ontdek uitgebreide informatie over de beschikbare honingsoorten, verpakkingsmogelijkheden, en of je lege potjes kunt terugbrengen voor hergebruik.
  • Evenementen en Markten: Blijf op de hoogte van speciale evenementen of marktdeelnames van je favoriete imkers. Een perfecte gelegenheid om ze persoonlijk te ontmoeten en hun producten te proeven.
  • Inspiratiepagina: Laat je inspireren door 50 heerlijke ideeën om honing te gebruiken, met de mogelijkheid deze uit te breiden naar volledig uitgewerkte recepten. Een ware schatkist voor elke honingliefhebber.
  • Lokale Verkooppunten: Binnenkort kun je eenvoudig vinden waar jouw imker zijn honing lokaal aanbiedt, zodat je wellicht dichterbij huis kunt genieten van je favoriete honing.
  • Review Systeem: Deel je enthousiasme over echte imkerhoning en draag bij aan verbeteringen door constructieve feedback. Een geweldige manier om de kwaliteit van onze imkers en hun honing te waarborgen.

Deze spannende ontwikkelingen zijn slechts het begin. We hebben nog meer zoete ideeën in petto en zijn druk bezig om deze te realiseren. Jouw passie en betrokkenheid zijn onze grootste drijfveren om deze community te laten bloeien.

Speciaal voor imkers: Na het lezen van de bovenstaande punten is er bijna niets wat je nog kan weerhouden om je vandaag nog te registreren. En het mooiste is, het is volledig gratis! Mocht je toch bedenkingen hebben bij enkele van deze updates, wees gerustgesteld. Ons platform is gemaakt voor imkers, met als doel jullie ambacht te ondersteunen en te promoten. We zullen nooit functies implementeren die negatief kunnen uitpakken voor imkers, zoals het vermelden van prijzen die een lokale prijzenoorlog kunnen ontketenen. Bij ons staat de kwaliteit van de honing voorop, niet de prijs. Daarnaast garanderen we een eerlijk review systeem, waarbij alleen echte feedback wordt toegestaan. We streven naar een gemeenschap waar kwaliteit wordt gewaardeerd en waar elke imker de kans krijgt om te schitteren.